Heeft u een vraag 0492 510 127

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in de afbouwwereld, gespecialiseerd in het afwerken van akoestische wanden en plafonds. Met ons unieke product maken wij vnl. projecten in Nederland maar zijn wij ook regelmatig in de rest van Europa te vinden.
Wij hebben een jong en enthousiast team van specialisten in huis. Op dit moment zijn er ongeveer 15 vaste medewerkers werkzaam binnen ons bedrijf, daarnaast worden er verschillende Z.Z.P.'ers ingezet.

Ons unieke concept van naadloze wand- en plafondafwerking wordt toegepast in projecten binnen het luxere segment.
Wanneer de akoestische plafondplaten gemonteerd zijn komen wij. De machines en materialen worden klaargezet en er wordt afgeplakt. Vervolgens worden diverse lagen aangebracht om de naden weg te werken en wordt het plafond of de wand geschuurd. Hierna kunnen de verschillende spuitlagen aangebracht worden. Vervolgens ruimen wij onze spullen op en laten we het project netjes achter.

Wij bieden een veilige en prettige werkplek voor enthousiaste jongvolwassenen die open staan voor onze interne opleiding. Samen met onze specialisten gaan zij aan de slag op onze projecten waarbij zij “onder aan de ladder” zullen beginnen maar alle kans krijgen om, onder begeleiding, omhoog te klimmen.

Voor meer informatie kijk op www.stagemarkt.nl of neem contact op via ons contactformulier.

 

 

U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor

Recente projecten

 • Woonhuis

  Woonhuis
  In opdracht van OWA, weer een prachtig strak, akoestisch plafond opgeleverd. Dit keer is de GS structuur aangebracht: een hele fijne korrelstructuur met een nagenoeg glad eindresultaat.                            
 • Een hoofdkantoor te Alphen a/d Rijn

  Een hoofdkantoor te Alphen a/d Rijn
  Een naadloos akoestisch plafond
 • Lianne Tio Luxury te Rotterdam

  Lianne Tio Luxury te Rotterdam
  Een prachtig eindresultaat in deze boetiek gerealiseerd met een naadloosakoestisch OWA plafond  

Vrijblijvend een offerte

Vul alle gegevens zo volledig mogelijk in,
voeg indien mogelijk foto's toe en wij sturen u een offerte